Som ett led i bygga snabba och moderna e-handelslösningar har olika Headless- och PWA-plattformar under en längre tid utvärderats. Sedan i Augusti är Nordic Web Team en Core Partner till Vue Storefront.

”Vi har medvetet avvaktat vårt val av PWA-plattform då vi anser att tekniken och lösningarna inte varit tillräckligt långt framme utan krav på omfattande utveckling. Vi har sett flera exempel på projekt som gått två-tre gånger över estimate och ändå saknas önskad funktionalitet vid lansering”, säger Jonas Wärngård, CEO på NWT, och fortsätter;

”Vi tycker att Vue Storefront har kommit förhållandevis långt i utveckling av PWA-funktionalitet tillsammans med ett bra nätverk av utvecklare och byråer som ständigt bidrar med nya lösningar. Som certifierad Magentopartner har vi en ökad förfrågan på PWA och däribland Vue Storefront som Headless lösning.”

NWT’s Vue Storefront kod används redan idag av e-handlare i Sverige. Förutom Vue Storefront PWA kommer Magento PWA Studio att erbjudas som Headless alternativ.

Related Post

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm