Nordic Web Team var först ut med en integrera Klarna Checkout för Magento 1 och 2 på den skandinaviska marknaden. Våra betallösningar har använts av fler än 1000 e-handlare och vi har nu en tydlig marknadsledande position för betallösningar anpassat för Magento i Sverige. 

”Att integrera betallösningar är något av det mest komplicerade man kan göra inom vår bransch och därför är vi stolta över våra att våra lösningar fungerar och mottas väl. Vi kommer att fortsatta utvecklingen med input från partners och kunder, det ligger i linje med våra höga ambitioner” säger Jonas Wärngård, CEO på Nordic Web Team. 

Med erfarenheterna från Klarna Checkout kom successivt fler förfrågningar från andra betalleverantörer som har resulterat i ytterligare uppdrag och förbättrade lösningar byggt för Magento. 

Idag levereras lösningar för Ecster, Nets Easy, Svea, Avarda och Briqpay och flertalet av dessa stöds med vår support. Många supportfrågor relateras till Magento och många ser fördelen mad att Nordic Web Team är en aktör med bred Magentokompetens. 

Som tillägg till betallösningar har moduler för Swish, Unifaun och Bank ID utvecklats, och denna funktionalitet är redan implementerad i några av betallösningarna. 

Tillsammans med Junipeer’s integrationsplattform stöttar vi också några betalleverantörer att koppla sig till relevanta affärssystem för enklare uppföljning och bokföring. 

Kontakta gärna oss på Nordic Web Team om du är intresserad att veta mer om våra lösningar.   

Related Post

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm