Magento 2 integrationer

Tack vare de moderna API:erna är det möjligt att integrera med de allra flesta system. Vi har lång erfarenhet av integration med alla de större systemen inom e-handel i norden. Vår erfarenhet är inom betalningslösningar, transport, CRM, ERPs, POS, WMS och PIM Systems.

Kontakta oss

Integrationsplattformar

Integrationer är ett viktigt fokus i varje e-handelsprojekt. Vi har valt noga och arbetar nu med två olika integrationsplattformar. De anpassade eller mer komplexa integrationerna görs alltid med junipeer.io och eventuellt anpassat arbete i e-handelsplattformen.

Junipeer.io

Junipeer är den bästa plattformen för komplexa integrationer. Vi använder det som vår core teknik för integrationer. Förutom att använda den för komplexa integrationer ger det oss också möjlighet att göra standardiserade integrationer på ett enklare sätt. Junipeer kan integreras till alla Affärssystem/ERP, POS/Kassasystem, PIM, WMS, CRM eller liknande system.

Sharespine

Sharespine ger oss standardiserade integrationer till några välkända affärssystem, POS och marknadsplatser.

Integrationer till affärssystem & kassasystem

Tack vare moderna API:er och filintegrationer är det möjligt att integrera Magento med de flesta affärssystem och kassasystem (POS). Vi har lång erfarenhet av integrationer med både de stora och små affärssystemen.

Betalningsleverantörer

Magento stöder 100-tals betalmetoder. Vi har valt att ha ett nära samarbete med några av dem. Vårt fokus är alltid stabilitet och din verksamhet i åtanke.

Svea Ekonomi

Svea är ett av de bästa alternativen för företag som säljer både B2B och B2C. Vi har ett nära partnerskap och hanterar för närvarande deras officiella Magento support.

Nets

Nets (& DIBS) har utvecklat kassan Nets Easy, som vi starkt kan rekommendera. Vi har ett nära partnerskap och hanterar för närvarande deras officiella Magento support.

Ecster

Ecster är en del av Handelsbanken och kan ger dig en lättanvänd kassa. De är mycket solida och är ett mycket bra alternativ för många handlare.

Klarna

Klarna har varit en av de viktigaste integrationerna för oss. Vår integration användes av över 1000 e-handlare. För närvarande är Klarna en del av Magento 2 som "out of the box".

PIM - Hantering av produktinformation

När din online-verksamhet växer är det viktigt att  produkt-informationen kommer på plats så effektiv som möjligt. Vi arbetar för närvarande med Akeneo och Bluestone PIM för att lösa detta effektivt. Båda har stora integrationer med e-handelsplattformen Magento.

Akeneo

Akeneo är ett av de mest kända PIM-systemen just nu. Plattformen har öppen källkod, men finns som en SaaS, iPaaS eller on premise. Precis som Magento så finns det en Enterprise-version och en gratis-version. Det finns en officiell integration som är redo att enkelt implementeras i Magento 2.

Bluestone

Bluestone PIM är en SaaS PIM-lösning med en standardiserad integration med Magento 2. Plattformen är byggd för enkel användning och hög volym av data.

Transport

Detta område talar för sig självt – transporter är mycket viktiga inom e-handel. Vi har erfarenhet av de flesta TA-system, transport- och WMS-system.

Unifaun & Delivery Checkout

Nordic Web Team har samarbetat med Unifaun nästan redan från starten av företaget. Unifaun har varit en stark samarbetspartner där över 100 kunder har integrerats med Magento mfl. Bland de partners Unifaun har idag så har Nordic Web Team integrerat flest Magento butiker totalt sett. Vi är stolta över partnerskapet och hur vi kan förbättra det genom effektiva integrationer till e-handelsplattformar som Magento.
Vi har tillsammans med Unifaun har skapat en integration till Magento 2. Integrationen löser hela redan från att kunden går till kassan tills att du ska skriva ut din fraktsedel. 

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm