Hosting och underhåll

Magento är en stor och komplex plattform. Därför behöver de flesta användare stöd för att hantera lösningen på ett sätt som nyttjar dess fulla potential. Det handlar både om service och kompetens. Du är välkommen att kontakta för mer information!

Kontakta oss

Full service hosting, support och underhåll

Nordic Web Team har fokus på att skapa ett komplett paket för hantering av service, support och hosting. Vi har listat alla viktiga områden på denna sida. Men tveka inte att kontakta oss för en offert eller diskussion om dina specifika krav. 

Övervakning

Vi har en toppmodern lösning för övervakning, med avancerade verktyg för att övervaka både server- och Magento-installationen. Genom detaljerad monitoring se vissa problem som både våra kunder och dina kunder inte ens märker. Det innebär att vi kan arbeta proaktivt med nödvändiga justeringar. Naturligtvis uppdaterar vi också din server och håller allt i drift.

Arbetsflöden

Vi har särskilda arbetsflöden för att kunna testa uppdateringarna innan du går live och använder både en utvecklingsmiljö och staging. Detta innebär att både utvecklare, kund och projektledare kan testa funktionaliteten innan det går live.

Garanterad upptid

Vi garanterar en hög upptid och att din webbplats är tillgänglig för kunderna.

CDN

Snabb laddningstid och full page cache med CDN och bildoptimering från Fastly.

Support

Vi hjälper dig när du har frågor som Magento användare.

Säkerhetskopior

Med vår backup behöver du inte oroa dig för förlust av data.

Cloud Servers

Med en skalbar Google cloud server får du bästa möjliga prestanda.

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm