Vi förändrar e-handeln för morgondagen

Nordic Web Team är experter på Magento och ehandel med lång erfarenhet från både B2C- och B2B-handel. Vi rådger och delar vår kunskap för att du som kund ska bli bättre och fatta kloka beslut.

Många kunder ser oss som ett kvalitativt bollplank tidigt i processen för att göra smarta val. Oavsett om det är din första ehandelslösning eller dags att växla upp i nivå så kan en bra partner förenkla resan till en riktigt bra lösning. Inte bara för online-butiken utan också alla delar runt omkring.

Tillsammans med expertis från Magento är vi ett oslagbart team för att hjälpa dig till en säker, stabil och attraktiv lösning.

Kontakta oss

Vår process

En väl definierad struktur och process gör hela skillnaden för att leverera ett säkert resultat. Vår process leder rätt hela vägen från första kontakt, genomförande och till sist förvaltning av er lösning.

Tjänster

E-handelskonsulter

Våra tekniska färdigheter i kombination med affärsutveckling kan vara ett otroligt kraftfullt verktyg för att ta din e-handel till nästa nivå. Vi kan erbjuda en anpassad konsulttjänst som matchar ert företags krav inom e-handel.

UX/UI Design& Interaktion

Helheten på varje webbplats driver användarupplevelsen. Du kan ha den bästa designen, den bästa grafiken och till och med en bra strategi för personalisering, men utan bra UX och content för att säkerställa användarens upplevelse så är du inte hemma. Helheten är något vi är experter på att hjälpa dig med.

Magento Utveckling

Vi är specialiserade på Magento-utveckling. Vår kunskap sträcker sig från enkla tillägg till avancerade systemintegrationer. Vi anpassar Magento till alla behov du kan möta.

Magento Hosting

Vi erbjuder lösningar där vi tar fullständigt ansvar och ger konstant övervakning av din webbshop. Med vår kompletta tjänst behöver du inte oroa dig för nedtid, otillräcklig prestanda eller förlust av data.
Vår lösning täcker en komplett DevOps process för att nå bästa möjliga effektivitet.

Magento Integrationer

Integrationer är en central del i varje e-handelsprojekt. Vi har valt noggrant och arbetar nu med två olika integrationsplattformar. De anpassade integrationerna görs alltid med junipeer.io och eventuellt anpassat arbete i e-handelsplattformen.
Vi bygger också anpassade integrationer för betalningsleverantörer och liknande företag.

E-handelsutbildning

Våra lärare har erfarenhet från utbildningar på Mediainstitutet och Changemaker Educations. Vi har haft över 50 kurser för olika företag såsom Adlibris och Björn Axen. Du och dina kollegor får ny kunskap så ni kan administrera och driva er e-handel på ett optimalt sätt, oavsett om det handlar om e-handel i allmänhet eller specifik kunskap om Magento.

E-handelsplattform

Magento Open Source & Commerce

Vi använder Magento i alla våra e-handelsprojekt, sedan starten av Nordic Web Team har Magento varit vår kärnteknik. Våra lösningar bygger på Magentos öppna Open Source plattform alternativt licensversionen Commerce. Allt fler av våra kunder väljer Commerce framför Open Source för de fördelar som kommer med all Out of the Box funktionalitet. Vi är för närvarande en silverpartner med Magento och är också värd för nordens största Magento-event, Meet Magento Sweden. Vi är en exklusiv partner för Meet Magento Association.

Magento PWA Studio

Tänk om din site hade laddat omedelbart, kännas som en app och med samma fantastiska UX/UI som en app. Dessutom fungerar det i webbläsaren utan något krav på att du ska ladda ned något. Det är i princip vad en PWA är. Utvecklingen av web har tagit nästa steg och nu finns nya moderna ramverk för att bygga web. Detta blir en ny standard för hur man bygger snabba och moderna lösningar. PWA är ett koncept framtaget Google och kan användas av alla.

Branscher

B2C e-handel

B2C e-handel är framkant och vi är även vi på Nordic Web Team. Vi strävar efter att leverera bästa möjliga upplevelse, med en snabb och smidig shoppingupplevelse. Våra kunder kommer från många olika branscher. De har olika behov, men oftast med samma mål - att på olika sätt skapa ett ökat värde för deras kunder. Och det är där vi kommer in.

B2B e-handel

Utvecklingen inom B2B-segmentet börjar ta fart och digitaliseringen hamnar allt högre upp på agendan. Många företag upptäcker att e-handelstekniken skapar en fantastisk motor och effektiv kanal för öka försäljningen, ge mer tid till kundkontakt och support, och förbättrar deras marknadsföring.

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm