Magento - Unifaun & DeliveryCheckout

Vi har tillsammans med Unifaun skapat en integration till Magento 2. Integrationen löser hela resan från att kunden går till kassan tills att den får paketet levererat snabbt och enkelt.

Kontakta oss

Nordic Web Team & Unifaun

Nordic Web Team har samarbetat med Unifaun nästan sedan starten av företaget. Unifaun har varit en stark samarbetspartner där över 100 kunder har integrerats med Magento mfl. Bland de partners Unifaun har idag så har Nordic Web Team integrerat flest Magento butiker totalt sett. Vi är stolta över partnerskapet och hur vi kan förbättra det genom effektiva integrationer till e-handelsplattformar som Magento.

Varför Unifaun

Vi använder Unifaun på grund av en stor flexibilitet och kompabilitet. Att möjliggöra bättre transportmöjligheter och mindre administration, tillåter våra kunder att växa. Det är en av de större plattformarna för transport, vilket medför möjligheten att integrera till nästan alla transportörer i Norden.

Om Unifaun

Unifaun används av över 100000 kunder varje dag tillsammans med 100-tals partners. Nästan alla transportörer är integrerade med Unifauns TA-system och det är allmänt känt som det mest använda TA-systemet på denna marknad.

Med över 20 års erfarenhet tillhandahåller Unifaun har innovativa och värdeskapande Transport Management-system. Med sin plattformslösning ansluter Unifaun enkelt och direkt ett omfattande ekosystem av transportörer, avsändare, mottagare och systempartners till varandra och till dess slutkunder.

Unifauns plattform erbjuder lösningar för hantering av transport, leverans, transportör och mottagare på ett anslutet, datadrivet, pålitligt och anpassningsbart sätt. Varje år hanterar Unifaun över 300 miljoner paket och hela 5 miljarder transaktioner. Unifaun sysselsätter för närvarande över 230 transport- och leveransintresserade personer i Sverige, Finland, Norge, Danmark, Polen, Nederländerna, Belgien och Tyskland.

Unifaun Delivery Checkout

DeliveryCheckout i Magento

Genom att använda Unifaun DeliveryCheckout kan du skapa en unik upplevelse för just din typ av kunder. Välj bland 100-tals transportörer och sätt regler för vad som ska gälla för just dina produkter. Frakt-checkouten smälter in i din befintliga kassa och kan anpassas i färg och form. Vår integration stödjer de flesta vanliga kassor inkl. Svea och Nets Easy. Genom att ange sitt postnummer och eventuellt land i kassan kommer Unifaun DeliveryCheckout presentera rätt fraktsätt baserat på produkter och postnummer.
Sedan är det bara att slutföra beställningen och skriva ut en fraktsedel för leverans.

Enkelt för dig och kunden får rätt fraktsätt och snabb leverans.

Funktioner

Fraktsedel

Modulen skickar information om order till Unifaun. Det möjliggör att skriva ut fraktsedlar både från Magento admin och givetvis Unifaun Online.

Transportörer

Integrationen stöder alla transportörer både genom Delivery checkout och traditionell integration.

Leverans & Spårning

Modulen har möjlighet att hämta en länk för att spåra en order genom tracking nummer. Denna länk kan placeras på ett mail för att bekräfta leverans, kundens konto samt i admin för butiksägaren.

Affärssystem & WMS

Genom att integrera Unifaun i din e-handel kan också ditt WMS eller affärssystem direkt få rätt information om leveransen. Du kan använda denna integration i kombination med ditt affärssystems flöde.

Utlämningsställe

Låt kunderna välja utlämningsställe i kassan och ge dem en professionell upplevelse. Informationen hämtas per automatik till respektive fraktsätt och kan enkelt väljas via en drop down lista. Förutom att det är snyggt och smidigt så ökar du nog också din konvertering och antalet återkommande kunder.

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm