Allt inom kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning.

Kökets favoriter är en satsning som Bonnierbolagen Adlibrisgruppen och TV4-Gruppen lanserar gemensamt. Adlibrisgruppen är ett av Sveriges ledande företag inom e-handel och TV4-Gruppen har en av de starkaste positionerna i landet när TV. Men då även innehåll för vad det gäller mat- och bakinnehåll. En e-handelsbutik där mat-, dryck- och bakintresserade hittar allt inom kökstillbehör, baktillbehör, servering och dukning.

"Vi använder Nordic Web Team när vi behöver komplettera vår egna utveckling som görs in-house. Ofta blir det frontendfokuserade-uppdrag då vi som team själva är ganska backendfokuserade, men det finns ingen del av stacken de inte kunnat hjälpa till med. Vi är väldigt nöjda både med jobbet de gör och relationen med dem som byrå. Jag kan med gott samvete varmt rekommendera Jonas Wärngård och hans team."

Julien Nebbout, Senior Solution Architect Adlibris

Insikt

Det finns ett stort engagemang kring matlagning och bakning men inom e-handeln är det fortfarande ett litet segment. Med Kökets favoriter vill vi skapa en inspirerande butik med ett brett tilltal, starka varumärken till konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och ett sortiment med fokus på färg, form och kvalitet. En lustfylld shoppingupplevelse har varit i fokus i utvecklingen av tjänsten. / Julia Reuszner, chef kategorisajter Adlibrisgruppen.

Lösning

Nordic Web Team har framförallt arbetat intensivt tillsammans med Kökets Favoriter för att utveckla butikens front-end. Därutöver har NWT även utbildat personalen i den nya plattformen Magento. NWT har också erbjudit ett flertal back-end moduler för att underlätta integration av Klarna Checkout och Unifaun mfl. Något som visar på att dessa moduler även klarar måttet i större skala.

Resultat

Resultatet visar på en enkel och inspirerande sida där produkternas funktionalitet och styrkor lyfts fram. Det ska gå snabbt att hitta det man söker och enkelt att beställa.

"Att vi fått vara en del av detta projekt är mycket inspirerande och kul. Vi har varit en del av både utveckling, utbildning och rådgivning. Vi ser fram emot fler projekt tillsammans med Adlibris och Bonnier."

Jonas Wärngård, VD, Nordic Web Team

Kontakta oss

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm