Sprider kunskap inom hårvård och klimatsmarta produkter

Björn Axén sprider kunskap inom hårvård och klimatsmarta produkter
Företaget såg att de behövde stärka sitt varumärke och sprida sin kompetens inom hår och hårvård på ett nytt sätt i en allt hårdnande konkurrens och marknad. Företaget har en genuin historia med djup kunskap inom hår och fashion.
Uppdraget passade Nordic Web team utmärkt då vi erbjuder en full service byrå med både design, strategi och tekniken.

Vi sökte en byrå som jobbade med Magento, med hög teknisk och visuell kompetens och som verkligen förstod Björn Axéns vision och vår kund. Nordic Web Team uppfyllde alla de kraven. En annan, helt avgörande faktor, är att vi verkligen trivts tillsammans och har haft genuint roligt under resans gång. Att vi sen lanserade på både tid och budget känns rätt självklart.

Helena Flodström, Björn Axén

Insikt

För att skapa goda förutsättningar att nå i mål krävdes en gemensam förståelse för både verksamheten, affären och förväntningarna med den nya lösningar. Den nya visuella framtoningen blev vägledande för projektet som helhet. Resan varit både inspirerande och lärorik för de inblandade parterna.

Lösning

Vi skapade gemensamt en design som passar både profil och köpflöden. En integration till Visma Business och övriga system samt Marketing Automation är på plats för att öka kommunikationen utåt.

Resultat

Resultatet av nya Björn Axén blev en helt ny webbplats och e-handel med en väl genomarbetad kundupplevelse som är optimerad för e-handel och att boka frisörbesök. En ny inspirationsblogg ger goda förutsättningar för ökad trafik. Sidan upplevs som attraktiv, enkel och snabb.

"Med en gemensam förståelse för att det blir mycket arbete för att nå i mål, så har resan varit inspirerande och resultatet talar för sig."

Jonas Wärngård, VD, Nordic Web Team

Kontakta oss

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm