Project Description

Vinlagring.se ägs av Stenlunds Maskincenter AB, ett familjeföretag som jobbat med vitvaror och detaljhandel sedan 60-talet med två Elon-butiker i Solna och Danderyd.
Företaget har en sin bas i en fysisk Elon butik i Solna. Butiken har Sveriges största sortiment samt utställning av bl.a. vinlagringsskåp och vinkylskåp. Företaget bygger också skräddarsydda vinkällare till många kunder med stort intresse inom området. De hjälper till med allt från enskilda vinställ till projektering och totalentreprenad av skräddarsydda vinkällare.

Nordic Web Team kontaktades för att lansera företagets nya e-handel med Magento. Vinlagring.se är den första av flera webbutiker som ska lanseras. Tidigare hade företaget inte en webbshop utan vanlig hemsida byggt i WordPress med produktinformation.

NWT migrerade allt innehåll från den gamla till den nya siten och skapade en optimerad och skräddarsydd design. Den förbättrade navigationen, responsiva designen samt optimerat köpflöde med Klarna Checkout gör det lätt för kunderna att genomföra sina köp. Nu har Vinlagring.se en bra grund att stå på när de ska börja marknadsföra sidan och deras ehandel.