Briqpay - Fokus på B2B och checkouts

Briqpay erbjuder en checkoutlösning inom B2B-segmentet där kunden kan välja fritt bland de betalsätt som du som e-handlare väljer att koppla på.

Kontakta oss

NWT & Briqpay

Vi har tillsammans med Briqpay skapat en integration till Magento 2 som löser integreringen av en fullfjädrad B2B-kassa.

Magento 2 integration

Med lång erfarenhet av betallösningar inriktat mot B2C såg man ett tydligt behov att förbättra betallösningar och flöden inom B2B. Detta blev starten för Briqpay, där ambitionen är att skapa flexibilitet, skalbarhet och fler möjligheter för kunden att själv välja betalsätt, baserat på olika kriterier som du som e-handlare kan styra. 

Du kan själv anpassa checkoutens utseende, fält och betalningsmetoder så den passar din profil och verksamhet, allt för att skapa en smidig och enkel köpupplevelse för dina kunder. Bland betalsätten kan du naturligtvis koppla på egen faktura direkt via ditt affärssystem. 

Med automatiska adressuppslag minimeras antalet steg i kassan och förenklar både för nya och återkommande kunder. Genom att applicera regler bl a för hur du vill erbjuda kredit får du en ökad kontroll samtidigt som kunden ges möjlighet att handla. På detta sätt skapas en personaliserad kundupplevelse som möjliggör fler affärer.

Om Briqpay

Läs mer om vår partner Briqpay här...

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm