Adobe

Kreativ transformation som driver innovation, ekonomiska resultat och affärsmöjligheter framåt. Adobe erbjuder tjänster som Creative Cloud, Document Cloud och Experience Cloud.

Avarda

Flexibla och trygga betallösningar online. Skräddarsydda tjänster för att hjälpa handlare till fler nöjda kunder. Optimerad checkout och verktyg för ökad konvertering.

Briqpay

Betalplattform som erbjuder en B2B-checkoutlösning med stor flexibilitet för att tillgodose alla typer av behov. Enkelhet, automatisering och verktyg för analys.

Dotdigital

Lösningar inom omnichannel marketing som hjälper kunderna att nå sina mål snabbare. Alltifrån e-mail och retargeting till sms-lösningar och smarta kampanjer för att öka din ROI.

Ecster

Betallösningar för konsumenter och säljföretag. Skräddarsydda lösningar utefter kundens behov.

Junipeer

Utvecklar integrationer för Affärssystem, E-handel, Logistik och POS.

Klevu

Genom AI och NLP-teknologi hjälper Klevu handlare att leverera relevanta och personliga köpupplevelser med motiverade köpare. Tekonologi som väger samman AI-automation med strategisk kontroll.

Magento

En av världens största open-source e-handelsplattformar som huvudsakligen bygger på PHP samt flexibla molnlösningar som hjälper handlare att skapa framgång och tillväxt. Skapa engagerande köpupplevelser med Magento Commerces framstående teknologi.

Nets

Skräddarsydda och optimerade betallösningar för såväl e-handel som fysisk butik eller både och, sömlöst integrerat. Erbjuder med sitt breda nätverk ett stort utbud av betaltjänst- och it-lösningar över hela norden.

Sharespine

iPaaS lösning med integrationer som kopplar samman olika system inom handel. Automtaiserar flöden mellan såväl webbutik och marknadsplats som butikskassa, ekonomisystem, betalning och logistik.

Svea

Svea Ekonomi erbjuder finansiella tjänster för företag och privatpersoner och smarta betallösningar för e-handel, mobil samt butik.

Unifaun

Unifaun är en ledande aktör inom Transport Management (TMS) och Delivery Management (DMS) på den nordiska marknaden. Unifauns högkvalitativa lösningar förenklar och förbättrar processen för såväl transportköparen som för transportören.

Yotpo

Yotpos plattform för e-handel erbjuder avancerade lösningar för produktrecensioner, Visual marketing och lojalitetsprogram m.m. Yotpo är en partner till Magento vilket förenklar implementeringen för Magentoanvändare och deras moduler är förinstallerade i Magentoplattformen.

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm