Unifaun & Pacsoft Extension Magento 1

0,00 kr

Skriva ut fraktsedel (XML posting)

Modulen skickar information om order (XML posting) till Unifaun. Det möjliggör att skriva ut fraktsedlar både från Magento admin och givetvis Unifaun Online.

Stöder alla transportörer

Vår Unifaun Magento extension är den enda på marknaden som stöder samtliga transportörer. Vi har utvecklat unik funktionalitet vilket gör det möjligt att integrera med samtliga Unifauns transportörer. Du kan ställa in dessa fraktsätt genom Unifaun online samt Magento admin.

Massprocessa Orders

Modulen har flera funktioner där du i Magentos order grid kan leverera och fakturera utan att klicka in dig på en order. Det gör att dina orders kan hanteras snabbare.

Spårningsnummer

Modulen har möjlighet att hämta en länk för att spåra en order genom tracking nummer. Denna länk kan placeras på en mail för att bekräfta leverans, kundens konto samt i admin för butiksägaren.

Plocklistor

Du kan skriva ut plocklistor innan du ska skicka iväg paketet. Detta kan underlätta att dels kolla så att det inte saknas några produkter på lagret. Men det underlättar även för den som ska plocka på lagret så man enkelt kan kryssa i checkboxar och ta dem för att paketeras. Plocklistan är i ett standardiserat format utan inställningar.

Fraktzoner för land och Vikt

Med vår modul kan du lägga in fraktzoner för olika länder och sedan ange vilket pris som ska gälla för olika vikter och transportörer.

Välja utlämningsställe

Nu kan du äntligen få den typen av funktion som du vanligtvis bara sett på mycket stora företags e-handel. Låt kunderna välja utlämningställe i kassan och ge dem en professionell upplevelse. Informationen hämtas per automatik till respektive fraktsätt och kan enkelt väljas via en drop down lista. Förutom att det är snyggt och smidigt så ökar du nog också din konvertering och antalet återkommande kunder.

SMS notifikation

Magento har inget fält för SMS notifikation som standard. Genom vår modul finns detta fält inbyggt och skapas genom modulen. 

Skriv din egen recension
Du recenserar:Unifaun & Pacsoft Extension Magento 1
Ditt betyg