Risker med att INTE jobba med en certifierad Magento Partner

Risker med att INTE jobba med en certifierad Magento Partner

Risker med att INTE jobba med en certifierad Magento Partner I samband med att Adobe köpte upp Magento så började Adobe ställa vissa krav på Magento och deras Partners. Om en potentiell Partner inte kvalificerar sig för Magentos krav, finns det alltså ingen möjlighet att kvalificera sig som Magento Partner. Detta innebär att om du arbetar med en Magento Partner som inte är certifierad finns det en stor risk för bristfällig kompetens hos din samarbetspartner.  Dyrt...

Risker med att INTE jobba med en certifierad Magento Partner

I samband med att Adobe köpte upp Magento så började Adobe ställa vissa krav på Magento och deras Partners. Om en potentiell Partner inte kvalificerar sig för Magentos krav, finns det alltså ingen möjlighet att kvalificera sig som Magento Partner. Detta innebär att om du arbetar med en Magento Partner som inte är certifierad finns det en stor risk för bristfällig kompetens hos din samarbetspartner. 


Dyrt med fel kompetens

Det innebär att om du väljer att jobba med en byrå som inte är certifierad medföljer flertalet risker. Det kan bli väldigt kostsamt om du väljer att jobba med en icke certifierad byrå som inte har samma kompetens som en certifierad byrå.

     

Kvalitetssäkra din Magento lösning

Det naturligtvis flera fördelar med att jobba med en certifierad Magento Partner. Genom att ta reda på om din byrå är Magento certifierad får du också en kvalitetsstämpel på att de utvecklare som jobbar med din Magento lösning har den kompetens som krävs och är medveten om förändringar, utvecklingar och som ligger i pipen.

I Sverige finns 6 stycken certifierade Magento Partners se hela listan här.

Läs mer om olika typer av Magento Partner nivåer här

Nordic web team är Magento Professonal soloution partner sedan januari 2018

Skrivet av: Sofie Kulling