Lär dig Magento på kortast möjliga tid

Lär dig Magento på kortast möjliga tid

Lär dig Magento snabbare Att jobba i ett cms eller publiceringsverktyg är ju ingen konst. De flesta verktyg brukar vara intuitiva och lättanvända. Men om du lägger till en e-handel blir det en helt annan dimension av saker att hålla reda på. Komplexiteten ökar och det blir betydligt fler saker att hålla reda på och som ska lira för att butiken ska fungera som det ska.  De personer jag pratat med säger att Magento är en intuitiv plattform där man faktiskt kan göra mycker ...

Lär dig Magento snabbare

Att jobba i ett cms eller publiceringsverktyg är ju ingen konst. De flesta verktyg brukar vara intuitiva och lättanvända. Men om du lägger till en e-handel blir det en helt annan dimension av saker att hålla reda på. Komplexiteten ökar och det blir betydligt fler saker att hålla reda på och som ska lira för att butiken ska fungera som det ska. 

De personer jag pratat med säger att Magento är en intuitiv plattform där man faktiskt kan göra mycker av felsökningarna själv.  Vissa egenutvecklade kan vara helt omöjliga att jobba i, om du inte har utvecklarkompetens. Men egentligen är det inte konstigt att man behöver mer teknisk kompetens vid olika fel i en e-handel den innehåller ju trots allt många ritktigt tunga systemriktigt tunga system som ska synkas, exempelvis dessa:

Magento flödesschema

Nordic Web Teams guider och utbildningsmaterial för Magento

Vi märker av att det finns en efterfrågan efter att lära sig plattformen med allt från hur man lägger upp produkter, optimera produkter för sök, till publicering av innehåll på sidan. Vi tar löpande fram guider och artiklar för dig som jobbar i Magento. Ta del av nedanstående bloggposter så får du en hel del tips.

  1. Så hittar fler din Magento e-handel

Så kan du jobba med innehållet i din Magento e-handel för att din målgrupp ska hitta din e-handel.

  1. SEO: Optimera produktsidor i Magento e-handel i 7 steg

Lär du hur du kan optimera dina produkter på bästa sätt för att dina kunder ska hitta dem.

  1. PWA - Progressive web apps, Prestanda och Headless

Sedan juni 2018 påverkar hastigheten av din webbplats också rankingen av din webbplats och e-handel.

Vi publicerar löpande Magentorelaterad information för att du ska kunna lära dig så mycket om befintlig funktionalitet och nyheter som lanseras. Om du känner att du skulle behöva ökad teknisk förståelse får du gärna skicka in förslag på funktionalitet som du skulle vilja ha mer information kring. Använd formuläret nedan. Vi kan även anordna utbildningar för dig eller ditt team om detta skulle vara intressant?Skrivet av: Sofie Kulling