Bli bättre på Magento e-handel i 3 steg

Bli bättre på Magento e-handel i 3 steg

Bli bättre på Magento e-handel i 3 steg Nästan alla företag har idag en mer eller mindre funktionell hemsida idag. Och det finns så klart en rad olika publiceringsverktyg, också kallat för CMS (CMS betyder Content Management System) man kan använda för att ha sin hemsida på. Ett CMS eller publiceringsverktyg påminner om wordsidor fast när du sparar dina sidor i ett publiceringsverktyg så blir de tillgängliga på internets alla sökmotorer.  CMS och e-handel på en webbpl...

Bli bättre på Magento e-handel i 3 steg

Nästan alla företag har idag en mer eller mindre funktionell hemsida idag. Och det finns så klart en rad olika publiceringsverktyg, också kallat för CMS (CMS betyder Content Management System) man kan använda för att ha sin hemsida på. Ett CMS eller publiceringsverktyg påminner om wordsidor fast när du sparar dina sidor i ett publiceringsverktyg så blir de tillgängliga på internets alla sökmotorer. 

CMS och e-handel på en webbplats

Det är bra företagets hemsida innehåller information om företaget, vilken typ av produkter och tjänster som man erbjuder sina kunder. Kontaktuppgifter till vem eller vilka man kan höra av sig till för att eventuellet köpa produkter eller tjänsterna. Att jobba i ett cms- eller publiceringsverktyg är oftast enkelt att jobba i och de flesta verktyg är intuitiva och lättanvända. En sida som endast innehåller text och möjligtvis ett eller annat kontaktformulär upplevs ofta som snabb eftersom den innehåller en rad sidor med endast text. Om du har använt för stora bilder kanske den kan kännas trög. Thats about it. 

När det tillkommer en e-handelsdel som i fallet med Magento blir webbplatsen allt mer komplex. Detta beror på att det krävs betydligt fler verktyg och system i en e-handel. Så det är inte konstigt att man behöver mer teknisk kompetens vid olika fel i en e-handel den innehåller ju trots allt många ritktigt tunga systemriktigt tunga system som ska synkas. Det är också detta som kan göra att webbplatser känns tröga och långsama för att de innehåller integrationer till olika system och verktyg. Nedan är exempel på verktyg som man vill ha integrerade i en e-handel:

Magento flödesschema

Utbildningsmaterial för Magento

Många av våra kunder vill lära sig funktionaliteten i plattformen och allt från hur man lägger upp produkter, optimera produkter för sök, till publicering av innehåll på sidan. Vi tar löpande fram guider och artiklar för dig som jobbar i Magento. Ta del av nedanstående bloggposter så får du en hel del tips.

  1. Så hittar fler din Magento e-handel

Så kan du jobba med innehållet i din Magento e-handel för att din målgrupp ska hitta din e-handel.

  1. SEO: Optimera produktsidor i Magento e-handel i 7 steg

Lär du hur du kan optimera dina produkter på bästa sätt för att dina kunder ska hitta dem.

  1. PWA - Progressive web apps, Prestanda och Headless

Sedan juni 2018 påverkar hastigheten av din webbplats också rankingen av din webbplats och e-handel.

Vi publicerar löpande Magentorelaterad information för att du ska kunna lära dig så mycket om befintlig funktionalitet och nyheter som lanseras. Om du känner att du skulle behöva ökad teknisk förståelse får du gärna skicka in förslag på funktionalitet som du skulle vilja ha mer information kring. Använd formuläret nedan. Vi kan även anordna utbildningar för dig eller ditt team om detta skulle vara intressant?Skrivet av: Sofie Kulling