Klarna Checkout Demostore

Klarna Checkout Demostore

Välkommen till Klarnas nya, smiiiidiga värld.

Categories: Magento 1
Author: Nordicwebteam Nordicwebteam

Nordic Web Team har sedan starten arbetat med Sveriges främsta betalleverantör. Vi fick tidigt i uppdrag att hjälpa klarna på vägen med deras införsäljning av tjänsten genom en demostore för Klarna Checkout.

1 Insikt

Klarna ville skapa en demo-butik för Klarna Checkout inför sin tysklandlansering. Den skulle visa alla aspekter av Klarna Checkout, i olika enheter, scenarios etc.

Jonas Wärngård, VD Nordic Web Team

1 Lösning

Designen skapades från grunden för att ge ett enkelt flöde. En instrumentpanel för Klarnas säljare för att styra kassan skapades. En instruktion för användarna som guidar dem igenom resan utvecklades.

1 Resultat

Klarna kunde presentera sin checkout för en större publik, naturligtvis på webben och ute på fältet.

Klarna

4 sätt att förbättra köpupplevelsen för B2B köpare - genom personalisering B2B köpare förväntar sig att din webshop ska vara lika lättanvänd och lättnavigerad som en för B2C köpare. Det innebär att du måste jobba med samma eller liknande funktioner ska finnas även för dina kunder. 1. Gör det enkelt för dina kunder Hjälp dina kunder genom att ...

Läs mer

Förra veckan var Nordic Web Team på D-fokus B2B i Göteborg. Vi tog med oss "3 key take aways".  1. Mobil och användarvänlighet Vi ser att B2B-aktörerna börjar tänka på användarvänlighet och aktivt uppgraderar till moderna plattformar där mobil och användarvänlighet är i fokus. 2. Speed to market Vi ser också att "speed to market" börjar uppmärksammas - det ska inte ta ett år för ...

Läs mer

Svenskarna handlade varor för 3,6 miljarder kronor under Black Friday 2016. Konsumenterna börjar bli allt mer medvetna om detta shoppingtillfälle. Ta del av Nordic Web Teams och dotmailers tips hur du kan öka försäljningen med E-post marknadsföring på Black friday. 

Läs mer