Klarna checkout för Magento 2, version 3

Klarna checkout för Magento 2, version 3

Klarna Checkout version 3 för Magento 2 - Beta är klar för test Klarnas nya api version 3 innebär en rad förbättringar där det kommer finnas stöd för runt 150 olika länder. Vi på Nordic Web Team har lång erfarenhet av att utveckla välfungerande extensions till Magento. Nu släpper vi Klarna checkout version 3 i Beta.       Enkel implementation och kod av hög kvalitet Det började med att varken vi eller våra kunder hittade en Klarna Checkout extension som fungerade smidigt...

Klarna Checkout version 3 för Magento 2 - Beta är klar för test

Klarnas nya api version 3 innebär en rad förbättringar där det kommer finnas stöd för runt 150 olika länder. Vi på Nordic Web Team har lång erfarenhet av att utveckla välfungerande extensions till Magento. Nu släpper vi Klarna checkout version 3 i Beta. 

    

Enkel implementation och kod av hög kvalitet

Det började med att varken vi eller våra kunder hittade en Klarna Checkout extension som fungerade smidigt för sina Magento butiker. Så vi bestämde oss för att utveckla en själva.

    

Nordic Web Teams "Klarna Checkout V3":

    

Vår nya modul har bland annat nedanstående egenskaper:

  • Stabil kodbas
  • Funktionell och bättre design
  • Ajax cart
  • Välfungerande extension (som minimerar antalet supprtärenden)
  • Kompabilitet med andra Magento moduler och extensions
  • Modulen stödjer samtliga länder som Klarna Checkout stöder över 150 st länder. 
  

Vill du testa Nordic Web Teams Klarna Checkout version 3 i Beta. Skicka in dina kontaktuppgifter så hjälper vi dig att komma igång med Betaversionen:

Skrivet av: Sofie Kulling