dotdigital vs Mailchimp

dotdigital vs Mailchimp

dotdigital vs Mailchimp dotdigital och Mailchimp är två (av många, många) olika typer av e-postmarknadsföringsverktyg. Båda har sina för och nackdelar, så det gäller ju att hitta det som passar din verksamhet bäst.  Få Mailchimp gratis eller betala för dotdigital?  Mailchimp är ett gratis e-postmarknadsföringsverktyg , där både små och stora företag kan göra grundläggande e-postmeddelanden. Från en annan synpunkt får du vanligtvis vad du betalar för, och det är detsa...

dotdigital vs Mailchimp

dotdigital och Mailchimp är två (av många, många) olika typer av e-postmarknadsföringsverktyg. Båda har sina för och nackdelar, så det gäller ju att hitta det som passar din verksamhet bäst. 

Få Mailchimp gratis eller betala för dotdigital? 

Mailchimp är ett gratis e-postmarknadsföringsverktyg , där både små och stora företag kan göra grundläggande e-postmeddelanden. Från en annan synpunkt får du vanligtvis vad du betalar för, och det är detsamma här. Med dotdigital gör du en investering för att få det lilla extra, vilket kan göra en stor skillnad och ge ditt varumärke ett mer professionellt intryck. Möjligheten att segmantering så kallade "transactional emails" som abandoned cart e-post utskick etc gör å andra sidan att du har möjllighet att öka försäljningen. 

dotMailer vs Mailchimp

Nyfiken på dotdigital in Magento?

Fyll i dina uppgifter så visar vi en demo.

Skrivet av: Sofie Kulling