Slog ni försäljningsrekord på Black Friday?

Slog ni försäljningsrekord på Black Friday?

Slog ni försäljningsrekord på Black Friday? Black Friday är ett intressant fenomen där man som e-handlare faktiskt har chans att testa olika marknadsföringskampanjer under en begränsad period och faktiskt öka försäljningen. Vi har summerat några saker som man kan tänka på för att skapa en framgångsrik Black friday kampanj. Börja skissa på en kampanj och lägg in den i 2018 år marknadsplan redan nu. Planera inför Black Friday Planera din Black Friday kampanj i god tid. Det b...

Slog ni försäljningsrekord på Black Friday?

Black Friday är ett intressant fenomen där man som e-handlare faktiskt har chans att testa olika marknadsföringskampanjer under en begränsad period och faktiskt öka försäljningen. Vi har summerat några saker som man kan tänka på för att skapa en framgångsrik Black friday kampanj. Börja skissa på en kampanj och lägg in den i 2018 år marknadsplan redan nu.

Planera inför Black Friday

Planera din Black Friday kampanj i god tid. Det bästa är att få idéer från framgångsrika kampanjer redan nu som du planerar in i ditt kampanj/marknadsföringsarbete. Hör av dig till oss i god tid om du vill ha saker gjorda inför Black Friday. 

Öka prestandan i god tid

Glöm inte att öka prestandan på servern, annars kan sidan bli seg, kunder fastnar i kassan eller i värsta fall sidan går helt ner.

Gå igenom rabattreglerna 

Gå igenom rabattreglerna några dagar innan och testa se så att allt fungerar.

Stordriftsförhandla 

Om du räknar med stor försäljning av vissa varor köp in större partier så kanske du kan handla in varorna till ett bättre pris.

Mesa inte med rabatterna

Testa en riktigt bra rabatt under en begränsad tidsperioden och mät effekten av denna.