4 sätt att förbättra köpupplevelsen för B2B köpare

4 sätt att förbättra köpupplevelsen för B2B köpare

B2B köpare förväntar sig att din webshop ska vara lika lättanvänd och lättnavigerad som en för B2C köpare. Det innebär att du måste jobba med samma eller liknande funktioner ska finnas även för dina kunder. 1. Gör det enkelt för dina kunder Hjälp dina kunder genom att göra det enkelt för dem att navigera och hitta de produkter de söker efter genom att använda smart navigering och sök. Filtrering, sortering och intuitivt sök är ett snabbt och effektivt sä...

B2B köpare förväntar sig att din webshop ska vara lika lättanvänd och lättnavigerad som en för B2C köpare. Det innebär att du måste jobba med samma eller liknande funktioner ska finnas även för dina kunder.

1. Gör det enkelt för dina kunder

Hjälp dina kunder genom att göra det enkelt för dem att navigera och hitta de produkter de söker efter genom att använda smart navigering och sök. Filtrering, sortering och intuitivt sök är ett snabbt och effektivt sätt att få B2B kunder att genomföra ett köp. Tänk minsta möjliga klick.

2. Anpassning med riktade och relevanta erbjudanden
Kunder vill att du ska förutse deras specifika behov och att du förstår deras verksamhet. Med kontoanpassning kan du rikta och leverera relevanta meddelanden som förenklar kundens beställningsprocess.

3. Dynamisk prissättning
Dynamisk prissättning gör att priserna visar avtalade prissättningsvillkor. Att skräddarsy din prissättning kan förbättra kundrelationer och lönsamhet. Du kan även hantera offertförfrågan direkt i shoppen.

4. Relevanta produktrekommendationer
Varje B2B köpare vill ha bekvämlighet med samma bekväma shoppingerfarenhet som B2C köpare. Så du måste automatiskt visa produktrekommendationer baserat på dina kunders spårade shoppingvanor.