Nordic Web Team har byggt och supportar Avarda’s nya Magento Checkout som nu finns för leverans.

Avarda är specialister inom betalningar på nätet och butik i Norden och Baltikum. Målet är att skapa en betallösning för e-handlare som vill bygga och stärka sitt eget varumärke genom hela köpresan, från checkout till betalning. För att uppnå detta krävs en ökad flexibilitet och nära dialog med kunderna.

”Avarda förstår vikten av att jobba nära oss handlare och vara en lösningsorienterad samarbetspartner. Genom Avarda får vi en smidig betalningslösning och schyssta kundvillkor med längre fakturatid, det passar våra högre ordervärden som är vanligt vid försäljning av byggmaterial”, säger Carina Erlandsson, E-handelschef på Beijer Byggmaterial.

Avarda lyfter fram tre områden inom sin verksamhet som hjälper den stora e-handlaren att öka sina intäkter (APO*/AMO*) och sänka kostnader (ARO). 

APO – Avarda Payment Options
De olika betalningslösningarna som erbjuds; Avarda Checkout+ samt Avarda stand alone Credit.  

AMO – Avarda Marketing Opportunities
De delar i efterflödet som kan anpassas efter handlaren för att driva merförsäljning, lojalitet och brand recognition. Anpassas efter handlarens behov via Avarda-modellen som är true white label. 

ARO – Avarda Return Optimizer
En tjänst Avarda utvecklat för att hjälpa handlare limitera andelen ”dåliga kunder” som enbart är en börda för resultaträkningen. Dåliga kunder avser de som missbrukar, ofta generösa, konsumentvillkor kring returer. 

Handlaren behöver inte koppla på APO, AMO och ARO vid inledandet av ett samarbete utan kan successivt vässa sin affär över tid.

Kontakta kundansvarig hos Avarda för att veta mer;
Samira Karlsson, 070-145 40 55 eller [email protected]

Related Post

Get in touch

Were to find us

Kungsholmstorg 16 

112 21 Stockholm