Magento


Magento är idag den främsta e-handelsplattformen i världen. Plattformen hanterar ett ordervärde på ca 1000 miljarder varje år i över 200 000 butiker.  Framgången för plattformen är i stort på grund av att den är anpassningsbar för flera olika målgrupper. Det visar sig också i internationella listor både vad det gäller B2B och B2B (internet retailer). Senast blev också Magento utnämnd till leader i gartner magic quadrant, som är den mest prestigefyllda analysen världen över. Med releasen av Magento 2 står Magento i framkant och på en modern teknisk grund.

Nordicwebteam & Magento


Vi arbetar enbart fokuserat på Magento. Vi arbetar med att utveckla Magento Extensions , utbildningar, drift, support och hosting. Utöver detta är en av få svenska partners med Magento och dessutom exklusiv partner med Meet Magento Association.  Vårat huvudfokus är att alltid vara i framkant utvecklingen kring plattformen.

Vad gör Magento fantastiskt?


1

Beprövad e-handelsplattform

Över 200 000 e-handlare världen över använder Magento som e-handelsplattform. E-handelsplattformen används av alltifrån stora företag i enterprise storlek till den mindre entusiastiska entreprenören. Du behöver inte byta e-handelsplattform när du växer.

1

Magento Marketplace

Magento marketplace erbjuder en stor marknad (liknande app-store) med extensions. Extensions kan vara alltifrån en betallösning, integration eller ett verktyg som underlättar adminstration. Detta gör att du kan köpa nya funktioner och implementera dem i e-handelsplattformen. Detta kan spara månader av utveckling jämfört med alternativa plattformar. För oss som leverantör gör det att vi i många fall slipper att uppfinna hjulet igen. Men ibland gör vi det med. Då publicerar vi dessa funktioner på denna marknad.

1

Massivt community

Ett omfattande stödnätverk av hundratals solution partners och över 150 000 utvecklare gör att du aldrig är ensam.  Alla utvecklare och partners är det som i grunden har gjort Magento till ultimata e-handelslösningen.

1

Otroligt kraftfullt verktyg

Magento är en otroligt funktionsrik e-handelslösning som erbjuder e-handlare fullständig flexibilitet och kontroll över utseende, innehåll och funktionalitet i deras onlinebutik. Det finns ingen annan e-handelsplattform som slår Magento vad det gäller funktionalitet och skalbarhet.